Bundeling van krachten

Helder en Duidelijk is een slagvaardig communicatiebureau, in 2018 opgericht door Ria de Wit en Berend van Zeggeren. Zoals de naam al zegt: wij leggen complexe zaken graag helder en duidelijk uit. Ons hart ligt bij maatschappelijke vraagstukken zoals klimaatadaptatie, de energietransitie, duurzaamheid en sociale cohesie. In deze wereld hebben wij veel ervaring en een groot netwerk.

We werken met een flexibel team van communicatieprofessionals. Daardoor zijn we breed inzetbaar. Denk aan:

Tekst en redactie
Verslaglegging
Communicatieadvies
Congresorganisatie
Productie nieuwsbrieven
Beheer websites en social-mediakanalen
Vormgeving
Videoproductie

Ben je nieuwsgierig? Heb je vragen? Neem contact op met Ria of Berend.

Kijk hier voor een volledig overzicht van onze projecten.

Berend van Zeggeren

Berend van Zeggeren

Vennoot, communicatie-adviseur, congres-organisator, projectleider

Berend (1982) is energiek, creatief en vindingrijk. Heeft voor ieder probleem een verrassende oplossing. Maakt ingewikkelde vraagstukken kraakhelder. Geen klus is hem te dol. Goede teamspeler, gek op fietsen en hardlopen.

Ria de Wit

Ria de Wit

Vennoot, communicatie-adviseur, tekstschrijver, eindredacteur

Ria (1962) is een taalpurist. Ze maakt iedere ingewikkelde tekst leesbaar. Denkt in verhalen en redeneert vanuit de lezer. Is ook schrijfcoach en oprichter en bestuurslid van een goed doel in Ecuador. In haar vrije tijd staat ze op de yogamat, fietst Europa door en wroet ze in de aarde bij de bio-boer.

Pieter Kuiper

Pieter Kuiper

Webdesigner, WordPress-specialist, projectleider

Pieter (1966) verdiept zich graag in nieuwe online technieken en weet die vervolgens heel goed uit te leggen aan anderen. Hij kent wordpress van haver tot gort, is een vindingrijke webdesigner en kan een project strak leiden. Hij houdt van fietsen en skiën en speelt graag een potje hockey.

Sybren Vlasblom

Sybren Vlasblom

Grafisch ontwerper, illustrator

Sybren (1964) studeerde aan de kunstacademie en dat zie je terug in al haar ontwerpen en illustraties. Ze denkt in beeld en kleur en verzint overal een oplossing voor. Ze skiet graag buiten de piste en leert zeilen in een laser.

Nienke Beintema

Nienke Beintema

Wetenschapsjournalist, eindredacteur

Nienke (1977) is bioloog en zeer ervaren wetenschapsjournalist. Snapt ieder ingewikkeld vraagstuk en legt het helder uit. Ze raakt in vervoering van woeste natuur en woont met haar gezin een jaar in een blokhut in Canada, vanwaaruit ze gewoon lekker doorwerkt.

Carin Nijenhuis

Carin Nijenhuis

Communicatiespecialist, tekstschrijver en organisator

Carin (1985) is een allround communicatiespecialist met veel ervaring in de duurzaamheidssector. Ze leidt communicatieprojecten in goede banen en helpt organisaties bij het communiceren over hun duurzame activiteiten, diensten of producten. Carin krijgt energie van reizen en zwemmen en ontspant door yoga.

Sjoske Cornelissen

Sjoske Cornelissen

Journalist, tekstschrijver, social media-specialist

Sjoske Cornelissen (1993) studeerde Journalistiek en koos daarna voor een freelance bestaan als journalist en tekstschrijver. Ze is graag bezig met social media en kan dat ook goed. Je kunt haar vaak vinden op het strand in Den Haag, maar ze slooft zich ook regelmatig uit tijdens een bootcamp- of circuittraining.

Lotte Debeij

Lotte Debeij

Filmmaker, journalist

Lotte (1988) is journalist en heeft zich gespecialiseerd in het maken van documentaires voor internet en tv en korte films voor social media. Als filmmaker geniet ze enorm van de diverse draaidagen en verschillende plekken waar ze komt. Naast filmen en monteren wordt ze heel blij van fotograferen en wielrennen.

Karin Keuning

Karin Keuning

Grafisch vormgever

Karin (1991) achterhaalt de kern van een opdracht en laat er dan haar creativiteit op los. Het visualiseren van die kern is een van haar krachten. Haar ontwerpen zijn modern en sterk in hun eenvoud. Ze houdt van koken, is sportief en leest graag een goed boek in een hangmat, ergens in het buitenland.

Lotte de Jong

Lotte de Jong

Tentoonstellingsontwerper

Lotte (1989) is ruimtelijk ontwerper met een fascinatie voor zintuigen. Ze is altijd nieuwsgierig, verliefd op thee en in haar vrije tijd ontwerpt ze haar eigen sieraden.

Contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres: Bedrijvencentrum Vondelparc
Helder en Duidelijk
Vondellaan 60
3521 GH Utrecht
030 281 99 56

Het Vondelparc is tegenover NS station Utrecht Vaartsche Rijn.

Toch met de auto? Wij kunnen je aanmelden voor een plek op het (gratis) parkeerterrein van het Vondelparc.

Inschrijving bij de Kamer van Koophandel:
Helder en Duidelijk
Rechtsvorm: vof
KvK nr: 72777265
BTW nr: NL859233078B01

Social Media

Social Media

© Copyright - Helder en Duidelijk