Trainingen en workshops

Schrijf je regelmatig rapporten of geef je presentaties en wil je weten hoe het beter kan? Onze zeer ervaren trainers geven je een schat aan tips en laten je flink oefenen, zodat je steviger in je schoenen staat.  

Training Helder en Duidelijk communiceren

Wij ontwikkelden de training ‘Helder en duidelijk communiceren’, waarin we aandacht schenken aan schrijfvaardigheid, de kunst van het presenteren en het geven van feedback. We geven de training in groepen van maximaal tien personen. Wil je liever een training op maat, of een individueel coachingstraject? Dat kan ook! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Workshop van de Jargonpolitie

Meekoppelen, aan de lat staan, stip op de horizon, opschalen… het werk van professionals wemelt van jargon. Dat heeft veel nadelen. Je sluit mensen uit, omdat ze de woorden niet begrijpen. Jargon is moeilijk te lezen en het verbloemt de boodschap. Het is dus niet helder en duidelijk. Erik Jan Harmens en Ria de Wit geven als ‘Jargonpolitie’ workshops aan professionals. Grote en kleine groepen, bij jou op kantoor of in ons gezellige souterrain in Utrecht – alles kan. Blaas weg dat rookgordijn, bel de Jargonpolitie!

Blaas weg dat rookgordijn,

communiceer helder en duidelijk!

Vraag naar onze trainingen en workshops

© Copyright - Helder en Duidelijk